Koninklijke HFC bereikt akkoord met Jeffrey Sam Sin

May 14th, 2012, Edwin Groeneveld

Ondanks het feit dat de Koninklijke HFC nog nacompetitie moet spelen om ervan verzekerd te zijn volgend seizoen Hoofdklasse te spelen, is ze erin geslaagd om nog een aansprekende naam als versterking binnen te halen;  Jeffrey Sam Sin

Deze 23-jarige middenvelder die op meerdere posities inzetbaar is heeft in het verleden voor HFC Haarlem (profs) en verdedigt nu de kleuren van FC Rijnvogels (Katwijk).

Jeffrey Sam Sin  stond al langer op het verlanglijstje van de ‘Koninklijke’ maar waar hij vorig seizoen nog koos voor een langer verblijf bij eerste klasser FC Rijnvogels -die zich geplaatst hebben voor de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse- , heeft hij nu toch besloten de overstap te wagen.

Iets waarHoofd Scouting Ewoud Zeeman erg gelukkig mee is: ‘Jeffrey is een uitstekende technische voetballer met een goed linkerbeen en een goed overzicht, tevens is het een speler die zijn verantwoordelijkheid pakt in het veld en ballen opeist. Jeffrey kan een waardevolle speler voor HFC worden, omdat hij door zijn ervaring en persoonlijkheid een stuk voetbalgogme aan het elftal kan toevoegen’.

Na Gertjan Tamerus, Vincent Volkert en  Donny Verdam is Jeffrey Sam Sin de vierde versterking en de verwachting is dat er op korte termijn nog één of twee versterkingen worden aangekondigd. Commissaris selectievoetbal Henk Driessen daarover: “De doelstellingen van de Koninklijke HFC zijn bekend; wanneer we in de hoofdklasse blijven – en daar ga ik wel vanuit- gaan we voor het linkerrijtje en wanneer we onverhoopt toch degraderen zal de doelstelling zijn om zo snel mogelijk weer terug te keren. En wanneer ik kijk naar de huidige selectie en de versterkingen, dan is dit een meer dan reële doelstelling.’